Majoritatea celor care s-au intors au trebuit sa plateasca un tribut pentru intoarcerea lor. Romania de la inceputul anilor ‘90 nu era tocmai roz... Nici in cazul dvs. n-a fost de la inceput un mariaj fericit cu tara.

Aveti dreptate. Cred ca Romania anilor ‘90 nu a fost foarte primitoare pentru ca raminea cumva, […]
“Suplimentul de cultura” va prezinta cele mai importante aparitii editoriale ale toamnei de la editurile Polirom si Cartea Romaneasca.

Norman Manea – Curierul de Est. Dialog cu Edward Kanterian

Desfasurat pe parcursul a 11 ani (1999-2010), dialogul dintre Norman Manea si Edward Kanterian atinge […]
Una dintre cele mai impresionante voci de tenor, fara indoiala. Cei mai in virsta au un motiv in plus sa ingine satisfacuti “ei, cintaretii din vremea noastra”. Cei mai tineri au un motiv in plus sa ciuleasca urechea la auzul unui timbru care, cu 25-30 de ani in urma, ravasea stalurile Metropolitan-ului sau gradenele Arenei din […]
Veste trista pentru toti cei care au copilarit cu Vaillant si Pif: desenatorul Roger Mas, autorul popularelor si longevivelor benzi desenate cu Pifou si Leo, a incetat din viata, la sfirsitul lui august, la virsta de 86 de ani. Anuntul disparitiei lui Mas a fost facut prima oara pe blogul desenatorului Francois Cortegianni, ultimul […]
— Hei. Scuze. Nu te supara. Aa. Imi cer scuze ca va deranjez. V-am confundat cu cineva mai tinar.

— Nu-i nimic, dragutule, intotdeauna am fost de partea tineretului. Chiar si acum, la virsta venerabila de 60 de ani, tot mai am nostalgia tumultului primei virste.

— A, misto. Atunci, n-aveti sa-mi dati si mie […]