Recunosc ca nu mai citisem de mult o carte de Palahniuk. Dupa Fight Club, Supravietuitor, Monstri invizibili si Sufocare, au aparut tot felul de lucruri care m-au tinut departe de cel mai bun ironist al timpurilor postmoderne. Recunosc ca, inainte de Snuff, mi-ar fi placut sa citesc traducerea la […]
— Recunoaste, Virgile, ca degeaba te codesti! Recunoaste si o sa ti se dea o pedeapsa mai mica. Crede-ma, putem sta aici pina poimiine, pina te pisi pe tine si lesini de foame, ca nu ma grabesc nicaieri.

— Ce sa recunosc, sefu’? M-au luat de-acasa, de pe somn. Mi-au speriat copilasii, femeia inca plinge de spaima.

— […]

Faimoasa alegorie a lui George Orwell va fi readusa din nou pe marile ecrane, de data aceasta folosind una dintre cele mai spectaculoase tehnologii digitale din ultimii ani. Mai mult, noua adaptare a Fermei animalelor va fi regizata de un actor care a devenit celebru in lumea intreaga ca “utilizator” al acestei tehnologii.

Britanicul […]

Nici n-au trecut opt zile de cind romancierul chinez Mo Yan a primit Premiul Nobel pentru literatura, ca municipalitatea din orasul sau natal a anuntat public un plan de a specula notorietatea mondiala a scriitorului in scopul atragerii de turisti. Primaria din orasul Gaomi a dezvaluit intentia de a construi un parc tematic dedicat […]
Cu ocazia lansarii in Franta al celui de-al saptelea roman din seria Capitanul Alatriste a lui Arturo Perez-Reverte, “Le Figaro” evoca un moment petrecut in 2003, cind Real Academia de las Letras il primea in rindurile ei pe popularul scriitor spaniol.

La vremea respectiva, multi s-au mirat de onoarea […]