„Te-ai urcat intr-un autobuz al poeziei“, imi spune Marco, jurnalist la „Corriere della Sera“, un cotidian din Milan, Italia. Microbuzul Teatrului „Mihai Eminescu“ din Botosani e plin de poeti italieni care asteapta sa ajunga la Memorialul Ipotesti, unde are loc Ziua Mondiala a Poeziei. Aproximativ 50 de poeti, critici, […]
Atentie! Aceasta padure este de acum proprietate privata a Bisericii si se afla sub administrarea Ocolului Silvic Bisericesc Bacau. Pentru o mai buna operativitate, ii vom spune OSBB sau osebebe.

Toate vietatile vor avea obligatia de a-si duce existenta in conformitate cu bunele practici crestine, sub sanctiunea ajungerii […]

„Suplimentul de cultura publica in avanpremiera un fragment din romanul Viata financiara a poetilor de Jess Walter, care va aparea in curand in colectia „Biblioteca Polirom. Seria Actual“, in traducerea lui Bogdan Cosa.

– Fragment –

S-a vorbit destul in ultima saptamana despre seiful secret in care faimosul muzician pastreaza o imensa cantitate de muzica pe care nimeni nu a ascultat-o inca. Jumatate legenda, jumatate adevar, seiful lui Prince este acum eroul unui documentar difuzat de BBC Radio 4.

„Exista popstarul Prince, androginul, multi-instrumentistul […]