In ultima vreme, legendarul chitarist al formatiilor Deep Purple si Rainbow a inceput sa promoveze noul album al trupei sale folk medieval, Blackmore’s Night, dar interlocutorii sai sunt mult mai interesati de foarte mediatizata (si neasteptata) sa intoarcere in arena rock.

Muzicianul, in varsta de 70 de ani, este foarte […]

Noua senzatie a librariilor franceze este cartea de memorii a lui Jean-Marie Roughol, 176 de pagini despre viata pe care acesta a dus-o, vreme de 27 de ani, cersind pe strazile Parisului.

Une vie dans la rue (O viata pe strada) s-a vandut in peste 50.000 de exemplare si l-a propulsat la nivelul de autor […]

M-am intalnit cu Kurt Vonnegut foarte tarziu, dupa ce parcursesem primii treizeci si doi de ani din maratonul vietii personale. Am citit aceasta carte: Micul dejun al campionilor (cu desenele autorului).

Nu eram familiarizat cu opera prozatorului american, publicata de Polirom cu aproape un deceniu in urma, habar […]

Intr-o buna seara, satul de viata plicticoasa pe care o avusese de-a lungul anului, postasul s-a gandit sa incerce ceva nou inainte de Sarbatori:

sa distribuie ce-avea de distribuit costumat in Renul lui Mos Craciun. Ideea i-a venit de la o pereche de coarne de cerb (mostenire de la taica-su) care zaceau nefolosite dintotdeauna, […]