Taxa pentru intregul modul de 6 cursuri este de 200 lei, iar pentru un curs separat de 40 lei. Pentru inscriere doritorii sint invitati sa trimita pina la data de 6 iulie un email la serial.paradise@artsf.ro, mentionind interesul si nivelul de experienta. Locurile sint limitate, accesul se va face in ordinea inscrierilor primite. Taxa se va achita la inceputul primului curs.
"Dans.Acces" reprezinta o serie de ateliere de miscare corporala, dans si improvizatie conduse de coregraful Cosmin Manolescu si se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa se exprime prin dans contemporan, indiferent de virsta, pregatire si conditie fizica. Pe parcursul atelierelor vor fi abordate diferite tehnici de relaxare a corpului, yoga, bodywork si exercitii de improvizatie si contact improvisation.
Institutiile sau persoanele interesate de organizarea unor ateliere de dans contemporan pentru categorii de cursanti definite (liceeni, actori, persoane cu deficiente locomotorii, etc.) din orice oras din tara, pot scrie la serial.paradise@artsf.ro.
Cosmin Manolescu este coregraf si manager cultural, director artistic al Companiei Paradis Serial (noul nume al Companiei DCM). A absolvit Liceul de Coregrafie din Bucuresti (1988), Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti (sectia coregrafie, 1996) si European Masters' Degree in Cultural Management (programul Ecumest, 1996). A studiat dansul contemporan cu Christine Bastin, Dominique Bagouet, Christian Trouillas, Karine Saporta, Joseph Nadj in cadrul proiectului "La Danse en Voyage" organizat de AFAA si Ministerul Culturii si Uniter intre 1991-1993. Ulterior a urmat cursuri tehnice si de compozitie coregrafica cu Mark Taylor, Irene Hultman (USA, American Dance Festival 1994), David Zambrano, Ko Murobushi, Emio Greco si Andrew Harwaood (DanceWeb 1999). In 1997 impreuna cu Gabriela Tudor fondeaza Fundatia culturala Proiect DCM, care a avut un rol esential in dezvoltarea dansului contemporan in Romania, precum si in crearea Centrului National al Dansului din Bucuresti in 2004.
In 1998 a initiat si condus proiectul "Dans.Acces" de formare a publicului pentru spectacolul de dans contemporan in cadrul caruia a organizat ateliere si spectacole cu tineri liceeni si persoane cu deficiente locomotorii. A condus cursuri si ateliere de dans pentru pre-scolari, elevi si public larg la Bucuresti, Uzes, Iasi, Cluj-Napoca. Spectacolele realizate de Cosmin Manolescu au fost prezentate cu succes la Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Paris, Lyon, Uzes, Beirut, Barcelona, Amsterdam, Porto, Roma, New York, San Diego etc. Intre premiile obtinute se afla "Nouvele Talent Choregraphie", acordat de Societatea Autorilor si Compozitorilor Dramatici din Paris in 2005. La invitatia Asociatiei "Grounfloor Group", in luna martie 2010 a condus atelierul "foto.dans" la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca.