Taxa pentru un modul (6 cursuri derulate in intervalul noiembrie – decembrie 2010) este de 200 lei si se achita integral intr-o singura transa, inaintea inceperii cursurilor (in zilele si la orele mentionate mai sus). Plata cursurilor se face la sediul CNDB in zilele de 5 si 8 noiembrie intre orele 17.30 – 20.00 si in zilele de 9, 10 si 11 noiembrie – chiar inainte de inceperea cursului – intre orele 18.00 – 19.00.
Inscrierea devine valida numai dupa achitarea taxei de curs si se face in ordinea sosirii. Nu exista posibilitatea de a rezerva locuri.
Cele 6 intilniri se vor desfasura dupa cum urmeaza:
Modul cursanti incepatori
Profesor Andreea Novac
cursuri in zilele de marti (noiembrie – 9, 16, 23, 30 decembrie – 7, 14)
ora de desfasurare: 19.00 – 21.00, studio 1
Modul cursanti intermediari
Profesor Carmen Cotofana
cursuri in zilele de joi (noiembrie – 11, 18, 25 decembrie – 9, 16, 17)
ora de desfasurare: 19.00 – 21.00, studio 1
Modul cursanti avansati
Profesor: Farid Fairuz
cursuri in zilele de miercuri (noiembrie – 10, 17, 24 decembrie – 8, 13, 15)
ora de desfasurare: 19.00 – 21.00, studio 1
Profesori
Carmen Cotofana a absolvit Liceul de Coregrafie "Octavian Stroia" – Cluj-Napoca si Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica «I. L. Caragiale»– Bucuresti, sectia Coregrafie. A participat la workshop-uri cu coregrafi importanti precum Pal Frenak, Karine Saporta, Donna Uchizono, Mark Tompkins, Carol Brawn, David Zambrano sau Vera Mantero si a colaborat ca interpret cu coregrafii: Sorana Badea, Mihai Mihalcea, Valentina de Piante, Charles Lineham, Florin Fieroiu, Ioana Macarie, Catalina Gubandru.A colaborat la realizarea coregrafiei unor piese de teatru regizate de Gianina Carbunariu, Andreea Valean, Alexandru Dabija, Radu Nica. Dintre piesele proprii mentionam: "Fiinte ale miinilor", "Take Five", "Free Mesh", "Recycle me".
Farid Fairuz este nascut la Beirut dintr-o mama libaneza si un tata evreu. De-a lungul vietii ramine marcat de povestea de dragoste tulburatoare dintre parintii sai, care au trait in clandestinitate vreme de 10 ani migrind mereu intre Turcia, Siria, Liban si Iordania. Dupa disparitia tragica a acestora in razboiul din Beirut, este adoptat de doi beduini care il cresc cu lapte de camila si il educa conform credintelor lor. Fairuz are un comportament diferit de ceilalti copii de virsta lui si dovedeste o sensibilitate maladiva. Destinul ii suride la virsta de 11 ani cind este infiat de o bogata familie iordaniana care se ocupa cu atentie de studiile lui. Astfel Farid Fairuz ajunge sa studieze muzica popoarelor arabe, dansul oriental, dansul clasic si contemporan, iar apoi creeaza spectacole si danseaza vreme de citiva ani in Europa si Statele Unite ale Americii fiind privit ca o curiozitate.
Andreea Novac s-a nascut in 1981. A studiat Psihologia la Universitatea Bucuresti, iar in 2008 a absolvit UNATC, sectia Coregrafie. Intre 1999 si 2003 se ocupa de proiecte de cercetare in domeniul psihologiei si face practica de specialitate ca psiholog. Din 2003, dupa ce intra la Facultatea de Teatru, trece printr-un numar important de stagii de pregatire si ateliere de dans contemporan. Studiaza cu: Cosmin Manolescu, Allyson Green, Helena Franzen, Carl Olof Berg, Florin Fieroiu, Odette Guimond, Valentina de Piante Niculae, Mihai Mihalcea, Brynjar Bandlien, David Zambrano, Melisa Putz, Eric Schoefer, Ivan Wolfe, Martin Sonderkamp, Marianne Bar, Eduard Gabia, Angelique Willkie, Erin Cornell, Ted Stoffer, Marion Ballester, Marta Coronado, Benjamin Boar, Isabelle Kurzi, Vava Stefanescu. Din 2005 incepe sa creeze propriile piese: "Aici totul e diferit", "Are you going with me?", "B-26-Dans", "Corp si anti – Corp", "Aici, acum", "Dance a playful body". Beneficiaza de burse si rezidente in strainatate (Italia, Marea Britanie, Olanda), burse pentru cercetare asupra miscarii la Napoli si pentru participare la festivalul de dans contemporan "Tanzimpulse" (Salzburg) si la atelierele "Impulstanz" (Viena). In 2006 – 2007 participa ca interpret in proiectul european "Migrant Body". Creeaza coregrafie pentru film si teatru.