Actiunea piesei "Comedie pe intuneric", de Peter Shaffer, una dintre recentele montari ale scenei germane timisorene, promite mult amuzament, gratie multiplelor incurcaturi si rasturnari neasteptate de situatie: ambitiosul Brindsley Miller, un tinar sculptor, si logodnica sa Carol sint in asteptarea unui milionar, colectionar de arta. Pentru a inviora putin locuinta saracacioasa, dar si pentru a-l impresiona pe tatal lui Carol, colonelul Melkett, acestia "imprumuta" antichitatile vecinului lor Harold, plecat de acasa. Un scurtcircuit neasteptat nu doar ca o aduce pe colocatara Miss Furnival, speriata si in cautare de ajutor, dar in acelasi timp provoaca tinarului cuplu complicatii cu urmari nastrusnice. Pe rind apar Harold, intors mai repede acasa, si fosta iubita a lui Brindsley.
In spectacolul timisorean evolueaza actorii Peter Papakostidis, Olga Török, Dana Borteanu, Dirk Linke, Horia Savescu, Daniela Török, Radu Vulpe si Viorel Suciu. Decorul si costumele au fost create de arh. Traian Zamfirescu. Regia este semnata de Zeno Stanek, din Viena. Spectacolul se traduce simultan in limba romana.
"Vrajitorul din Oz" este cea mai recenta productie TGST pentru copii. Dorothy este dusa de o furtuna, impreuna cu Toto, ciinele ei, pe tarimul magic Oz. De ajutor poate fi doar Vrajitorul din Oz. Pe drum, Dorothy se intilneste cu Omul de Paie, Omul de Tinichea si Leul cel las. Impreuna vor avea de trecut peste multe obstacole pina vor ajunge la capatul calatoriei.
Pe scena vor juca, vor cinta si vor dansa Radu Vulpe, Dana Borteanu, Tatiana Sessler, Olga Török, Daniela Török, Rares Hontzu, Peter Papakostidis, Horia Savescu, impreuna cu studentii de la Sectia de Actorie in limba germana Aljoscha Cobet, Anne-Marie Waldeck si Andrea Wolfer.
Textul "Vrajitorul din Oz", dupa L. Frank Baum, a fost adaptat pentru acest spectacol de Éva Labadi Megyes in colaborare cu Diana Manole, traducerea in limba germana fiind realizata de Lorette Bradiceanu-Persem. Textele cintecelor au fost scrise de Dana Borteanu, iar muzica a fost compusa de Cári Tibor. Coregrafia poarta semnatura Lianei Iancu, decorul si costumele au fost concepute de Eugen Varga. Spectacolul a fost realizat in regia Évei Labadi Megyes. Spectacolul va fi supratitrat in limba romana.