Chris Norman, cea mai carismatica voce masculina desprinsa din legenda trupei Smokie, revine pe 15 noiembrie in Romania alaturi de band-ul sau, pentru a sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert memorabil - 100% live.

Evenimentul, organizat […]

Teatrul National "Radu Stanca” Sibiu deschide stagiunea teatrala 2009 – 2010 vineri, 18 septembrie. Dupa cinci turnee pe perioada verii, care s-au bucurat de un extraordinar succes in Germania, Franta, Polonia si Marea Britanie, Teatrul National "Radu Stanca” aduce in fata publicului sibian piese noi, dar si spectacole indragite […]
Pe 15 septembrie va avea vernisajul la Centrul International pentru Arta Contemporana (CIAC) Bucuresti expozitia de grup "Colectia «Nu e de vinzare»", curata de Catalin Gheorghe in cadrul proiectului SPATIU EXPERIMENT. Expun artistii Dan Acostioaei, Andrea Hajtajer, Dima Oboroc, Bogdan Teodorescu, Mihai Verestiuc si altii. Lucrarile […]
Incepind cu 14 septembrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman – studioul "Horia Bernea" vor avea loc Zilele filmului mexican, un eveniment organizat de Ambasada Mexicului si Muzeul Taranului Roman. Filmele sint subtitrate in limba engleza, iar intrarea publicului este libera.

Ciclul […]

Ambasada Mexicului si Muzeul Taranului Roman organizeaza luni, 14 septembrie, de la ora 18.30, la Scoala Satului, vernisajul expozitiei de fotografie "360 de grade", un proiect al artistului Rubén Ochoa.

In "360 de grade", Ruben […]

Joi, 10 septembrie 2009, la Ambasada Romaniei de la Paris, a avut loc ceremonia decorarii unor personalitati franceze marcante din domeniul muzical.

In Salonul aurit al Palatului de Behague, ministrul roman al Culturii si Cultelor, Theodor Paleologu, a inminat in numele Presedintelui Romaniei Ordinul "Meritul Cultural" in […]

Un inedit proiect al artistului Ion Dumitrescu va avea loc la Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) pe 13 septembrie: "On holiday (self-performance with latency)" va fi produs de public si vizionat in cerc inchis peste trei ani.

Ion Dumitrescu invita publicul larg sa-si creeze propriul spectacol si sa-l fixeze pe suport […]

Saptamina viitoare, pe 17 septembrie, la Clubul Taranului de la Muzeul Taranului Roman (MTR) din Bucuresti, scriitorii Razvan Petrescu si T.O. Bobe vor citi din cartile lor si vor sta de vorba cu cititorii, in cadrul proiectului "Povestitorii de la Sosea". Discutiile vor fi moderate de Marius Chivu, redactor la Dilema Veche.

Lecturile […]

Regizoarea si autoarea Alexandra Badea monteaza in premiera in luna septembrie textul sau "Contrôle d’identité" la teatrul Le Tarmac de la Villette din Paris.

Cu aceasta ocazie, editura Arche va lansa un volum cu trei dintre textele Alexandrei Badea: "Mode d’emploi" (premiat la Journees de Lyon des auteurs de theatre […]

Vineri, 11 septembrie, la Pavilion Unicredit va avea loc o noua prelegere din cadrul programului Free Academy. Scriitorul si istoricul Adrian Majuru, doctor in georgrafia umana, va vorbi incepind cu orele 19.00 despre "Reclama & comert: afacere si comportament".

La scara istorica, formarea gusturilor si apoi manipularea lor […]