In seara de joi, 11 iunie, la Pavilion Unicredit din Bucuressti sinteti invitati la o discutie/dialog/monolog intre spaniolul Carlos Aires si romanul Eugen Radescu despre posibilitatea infringerii.

Intitulata "Fericiti pina la adinci batrineti", discutia porneste de la urmatorul argument:

In perioada 11-13 iunie, Institutul francofon regional de studii strategice – Europa de Est "Stat de drept si societate civila" din Cluj-Napoca organizeaza "Zilele Bogdan Ghiu. La Cluj". Daca va aflati prin preajma, iata care sint principalele evenimente incluse in program:

Intre 10 si 12 iunie Centrul National al Dansului – Bucuresti (CNDB) si asociatia "Jumatatea plina" invita la Sala de lectura "Carte cu desene”, conceputa de Anamaria Pravicencu si Irina Stelea dupa o idee a lui Dan Perjovschi. Intrarea este libera.

Daca sinteti din Bucuresti si nu ati reusit sa ajungeti la Festivalul International de Film Transilvania, organizatorii au o veste buna: in perioada 10-18 iunie, la Cinema Elvira Popescu vor ajunge cele mai interesante filme din selectia de anul acesta. Toate peliculele sint prezentate in versiune originala, cu subtitrare in limba […]
Pe 10 iunie, la Muzeul Taranului Roman vor fi vernisate doua expozitii de fotografie ce au ca tema comuna Dobrogea. Una este realizata de Scoala de poetica fotografica "Francisc Mraz", cealalta de catre masteranzii in Antropologie de la SNSPA, iar ambele pot fi vizitate pina la sfirsitul lunii iunie.

Expo […]