Cadoul de Pasti pe care ICR Paris il ofera publicului parizian este creatia lui Dan Perjovschi. El inaugureaza simbata, 18 aprilie, la galeria Michel Rein din Paris, cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Paris, expozitia "Free Style".

Cel […]

Potrivit Institutului Cultural Roman, EUNIC si Kulturhuset prezinta la Stockholm duminica, 19 aprilie, de la ora 14.00, "REX - Recent Experimental Short Films", un program international de scurtmetraje europene. Majoritatea filmelor au fost proiectate in cadrul festivalurilor internationale de film si unele au cistigat premii precum […]
La trei luni dupa cea dintii editie, festivalul Filmul de Piatra (organizat la Piatra Neamt in perioada 7-11 ianuarie) continua in Capitala. Joi, 16 aprilie, incepand cu ora 21.00, in clubul Control vor fi proiectate cele mai bune scurtmetraje din cadrul competitiei.

Proiectia face parte dintr-un eveniment mai complex, intitulat […]

La Centrul Cultural Francez din Iasi va avea loc joi, 16 aprilie, de la ora 16.00, vernisajul expozitiei "27 de fotografii ERASMUS - 27 de priviri asupra Frantei", realizata de tinerii care au studiat anul trecut cu bursa in Franta. La eveniment va participa Ilinca Spita, masteranda ERASMUS.

Trupa AC/DC ar fi trebuit sa concerteze la Bucuresti pe 31 mai, in cadrul fastivalului Bucharest Rock Arena. La doua zile dupa confirmarea oficiala, organizatorii amina intreg evenimentul pe termen nelimitat.

"Motivele amanarii sint de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam […]

Celebra trupa rock AC/DC va concerta in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena pe 31 mai, de la ora 21.00.

Bucharest Rock Arena, festival aflat anul acesta la prima editie, se va desfasura in perioada 30-31 mai la kilometrul […]

Desfasurat intre 1 si 16 aprilie la Iasi, CaféKultour este un eveniment care imbina teatrul, cartea, muzica si filmul intr-un amestec savuros, numai bun de servit alaturi de o ceasca de ceai. Ultimele zile ale festivalului au un numitor comun: trupa Einuieia.

Astfel, marti, 14 aprilie, de la ora 19.00, in Club RS va avea […]

Pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Timisoara, in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului International de Teatru in Limba Engleza pentru Adolescenti "T4T", vor urca in urmatoarele zile trupe de teatru din zece orase.

Spectacolele vor avea loc marti, 14 aprilie, si miercuri, 15 aprilie, in intervalele orare 10.00 […]