Trupa rock franceza Papier Tigre va concerta miercuri, 8 aprilie, de la ora 21.00, la Iasi, in London Pub. In deschidere, clujenii de la Grimus.

Formatia Papier Tigre (foto) a luat […]

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza miercuri, 8 aprilie, de la ora 17.30, o noua editie a serilor literare "Lectures croisées", care il va aduce in atentia publicului pe scriitorul francez Sébastien Japrisot.

Laurent […]

Anthony Hopkins va interpreta rolul lui Ernest Hemingway in filmul independent Hemingway & Fuentes, produs si regizat de Andy Garcia, informeaza hollywoodinsider.ew.com.

Andy Garcia, care a scris scenariul impreuna cu nepoata lui Hemingway, scriitoarea Hilary […]

Intre 2 si 10 aprilie, Centrul National al Dansului – Bucuresti (CNDB) o are ca invitata pe Ioana Mona Popovici, coregrafa de origine romana cunoscuta pe scenele internationale. Marti, 7 aprilie, de la ora 18.30, in cadrul programului curatorial "Amprenta", Mona Popovici propune o selectie de filme.

"Dintre toate formele […]

Scenografa Marina Draghici a primit doua nominalizari la prestigioasele premii Lortel, ca recunoastere pentru realizarea scenografiei si a costumelor spectacolului "Fela!", semnat de coregraful Bill T. Jones.

Spectacolul, bazat pe viata si muzica legendei africane Fela Anikulapo Kuti, creatorul afro-beat-ului, a avut premiera […]

Marti, 7 aprilie, la Sala Palatului, cei 24 solisti, instrumentisti si dansatori din "Pasion de Buena Vista" vor concerta pentru prima data la Bucuresti, in cadrul unui nou eveniment din seria World Music Masters. Timp de doua ore, "Pasion de Buena Vista" va oferi publicului sansa de a descoperi atmosfera exuberanta a Havanei, pe […]
Miercuri, 8 aprilie, la Casa Artelor din Sibiu se va inaugura o expozitie dedicata celebrarii Zilei Internationale a Rromilor. Publicul va avea prilejul sa vada fotografii realizate anul trecut intr-o cercetare de teren din judetul Sibiu.

Expozitia […]

Festivalul "Parisul cinematografiei romanesti" va avea loc intre 7 si 14 aprilie la cinematograful Le Nouveau Latina din capitala Frantei, condus de Silvia Balea. Ajunsa la a treia editie, manifestarea organizata de asociatia […]
Abonamentele pentru cele trei zile de B'ESTFEST - 2, 3 si 4 iulie - sint aproape sold-out cu aproape trei luni inainte de startul festivalului! B'ESTFEST, care va avea loc anul acesta in perioada 1-5 iulie.

Din cele 5.000 de abonamente puse initial in vinzare, in prezent se mai gasesc mai putin de 200!

In perioada 7-10 aprilie, la Institutul Cultural Roman vor avea loc Zilele Filmului Portughez, eveniment organizat de Institutul Cultural Roman in colaborare cu Ambasada Republicii Portugalia, cu sprijinul Institutului Camões.

Proiectiile vor avea loc in fiecare seara, de la ora 18.30. In deschiderea festivalului […]