Pe 16 mai, MOTOR se va alatura trupei Ladytron pentru a deschide concertul sustinut de Depeche Mode in parcul Izvor din Bucuresti.

Trupa de industial-techno-rock MOTOR, din care fac parte Bryan Black si Olivier "Mr. No" Grasset, a fost aleasa chiar de Andy Fletcher pentru a deschide mai multe concerte din turneul de promovare […]

Joi, 26 martie, de la ora 11.00, la Centrul de Presa al Societatii Romane de Radiodifuziune va avea loc lansarea albumului "Vibraphone Concertos" al vibrafonistului Alexandru Anastasiu acompaniat de Orchestra Nationala Radio, Percussion Studio Group si Musica Viva Trio.

Miercuri, 25 martie, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Roman din Bucuresti va fi proiectat documentarul "Testimonial" de Razvan Georgescu, o coproductie Romania-Germania-Finlanda, 2008. La eveniment va lua cuvintul criticul de film Mihai Fulger.

De astazi, 25 martie, si pina duminica, Sala Dalles din Bucuresti va fi gazda celei de-a VIII-a editii a tirgului "Kilipirim – carte, muzica si film".

Cei care adora parfumul colectiilor de carte veche vor avea posibilitatea sa admire si sa cumpere obiecte vechi si editii de anticariat de valoare, la etaj, unde a fost amenajat […]

Trupa americana Limp Bizkit va concerta in Romania, pe 28 iunie, la Arenele Romane din Capitala, show-ul fiind inclus in turneul "Unicorns N' Rainbows 2009" al formatiei.

Cu peste 50 de milioane de albume vindute, trupa este formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal.

Turneul […]

Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu va participa la Festivalul de Primavara de la Budapesta, din 28 martie – 2 aprilie, cu doua reprezentatii. Spectacolul "Lulu" de Frank Wedekind, in regia lui Silviu Purcarete, se va juca in 31 martie si 1 aprilie, la Teatrul National din Budapesta.

Festivalul de Primavara, aflat la […]

Artistului Dan Perjovschi i s-a oferit luni titlul de cetatean de onoare al Sibiului. Evenimentul a avut loc la Primaria municipiului Sibiu, iar cel care i-a inminat distinctia a fost primarul Klaus Johannis.

Dan Perjovschi s-a nascut la Sibiu, la 29 octombrie 1961 si a urmat Liceul de Arta din acest oras. Facultatea de arte […]

Luni, 30 martie, orele 19.00, la Teatrul Odeon va avea loc cea de-a treia editie a Premiilor revistei "Observator cultural".

Premiile literare pentru anul 2008 se vor alege dintre  nominalizarile din cadrul celor cinci categorii: Proza, Poezie, Eseu/Memorialistica, Critica/Istorie/Teorie […]

Revolutia se lasa inca asteptata, la 20 de ani dupa decembrie 1989. Acesta ar fi mesajul expozitiei "ReRevolution" de Michele Bressan, pe care Institutul Cultural Roman din Paris o prezinta incepind din 23 martie.

Expozitia are la baza o paralela intre reportajul fotografic realizat de Claudio Bressan in timpul revolutiei […]