Fostul solist vocal al formatiei britanice Uriah Heep, John Lawton, va cinta in premiera in Romania pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Concertul va incepe la ora 20.00 si este prilejuit de aniversarea unui an de la deschiderea Hard Rock Cafe.

Lawton, care a cintat si in trupa Lucifer's Friend, va interpreta […]

Best Film Fest, care reuneste cele mai bune filme care au rulat pe ecranele romanesti, va avea loc la Cinema Studio si Eurocinema Tinerimea Romana, intre 23 si 29 ianuarie.

Filmele care vor rula in cadrul festivalului au fost stabilite in urma voturilor jurnalistilor de specialitate. Astfel, jurnalistii si criticii de film […]

Nicolae Manolescu, Gabriela Adamesteanu, Eugen Negrici si Florin Iaru sint invitati la standul Romaniei de la Salonul Cartii de la Paris, la editia de anul acesta, care se va desfasura intre 13 si 18 martie.

Standul Romaniei se va deschide pe 13 martie cu prezentarea antologiei "Des soleils differents", care a aparut la editura […]

Karousel, prima galerie de fotografie de arta din Romania, va fi deschisa pentru public in Bucuresti, incepind de vineri, si va prezenta, pentru inceput, o colectie de 100 de lucrari realizate de fotografi romani si din strainatate.

Printre expozantii romani de fotografii artistice se vor numara cunoscutii Dragos Lumpan (fotograf […]

Franta "in greva", Marea Britanie stearsa de pe harta UE, Olanda sub ape din care ies doar minaretele unor moschei: presedintia ceha a UE a expus la Bruxelles "prejudecatile" asociate celor 27 de tari din Uniune.

"Este prima data cind o expozitie a unei presedintii a UE provoaca dezbatere", a spus luni Jan Vytopil, responsabil […]

Regizorul Liviu Ciulei a precizat pentru NewsIn ca Maia Morgenstern va juca in spectacolul "Sase personaje in cautarea unui autor", la Teatrul Bulandra, incepind din februarie, dupa ce actrita a afirmat public ca ar fi fost scoasa din distributie.

Piesele "Théitre de bouche" de Gherasim Luca, "De la sensation d'élasticité lorsqu'on marche sur des cadavres" de Matei Visniec si "Some news from the future" de Gianina Carbunariu, vor fi prezentate la Paris, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR).

"Theatre de bouche", singurul text dramatic al poetului evreu Gherasim […]

Teatrul National din Bucuresti (TNB) va oferi in curind publicului posibilitatea de a comanda bilete online, direct de pe site-ul teatrului, au anuntat reprezentantii TNB.

"Lucram la un program prin care publicul va putea comanda bilete direct de pe site-ul nostru. De saptamina viitoare acest program va intra in probe", au […]

Regizorul si producatorul francez Claude Berri a incetat din viata, luni dimineata, din cauza unui atac vascular cerebral, potrivit agentului sau, informeaza AFP.

Regizorul, in virsta de 74 de ani, a fost internat simbata seara, dupa ce a suferit atacul vascular.