"Virtual Bucharest", replica virtuala a centrului Bucurestiului real, se deschide vineri. Cu o investitie anula estimata la valoarea de 30.000 euro si o echipa de profesionisti care au contribuit voluntar la acest proiect, Bucurestiul Virtual este o alternativa la markertingul clasic, dar si premisa unui proiect indraznet de branding […]
Editia a treia a Festivalului de Jazz aduce la Timisoara, in perioada 28-30 noiembrie, artisti formidabili, pe gustul celor mai pretentiosi ascultatori de muzica buna.

O supriza pregatita de organizatori publicului este recitalul reputatului pianist american Thomas Pandolfini, care va prezenta prelucrari ale compozitiilor […]

Programele Institutului Cultural Roman (ICR) pina la sfirsitul anului 2008 au fost blocate printr-o adresa a Ministerului Economiei si Finantelor (MEF), prin care se interzice incheierea oricaror angajamente legale incepind cu luna noiembrie, potrivit presedintelui ICR, Horia Roman Patapievici.

ICR sustine ca, prin adresa […]

Actorul Ion Lucian, in virsta de 84 de ani, a fost internat, vineri, la Spitalul Universitar "Elias", pentru efectuarea unor investigatii de control, din cauza unor suferinte gastrice, potrivit purtatorului de cuvint al spitalului, dr. Valentin Calu.
"In acest moment, pacientul este echilibrat si cu stare generala buna", a precizat […]
In parteneriat cu Institutul Polonez, Teatrul National Radiofonic al Societatii Romane de Radiodifuziune, Redactia Teatru, prezinta in seria "Dramaturgi straini contemporani" premiera "Calatorie la Buenos" de Amanita Muskaria.

Auditia unui fragment din premiera radiofonica a spectacolului "Calatorie la Buenos Aires" va avea […]

"Scoala noastra", proiectul Monei Nicoara, face parte dintre cele 20 de proiecte cinematografice din toata lumea care beneficiaza de sprijin financiar si de creatie din partea Sundance Documentary Film Program.

"Scoala noastra"/"Our School", regizat de Mona Nicoara si Miruna Coca-Cozma, spune povestea unor copii romi ce incearca […]

Piesa "poimiine, alaltaieri", scrisa si montata la Teatrul Mic din Bucuresti de Gianina Carbunariu, va fi prezentata intr-un spectacol-lectura, pe 7 decembrie, la Institutul Cultural Roman (ICR) din New York, de regizorul Andrei Serban.

Dupa […]

Un concert de etno-jazz sustinut de naistul Damian Draghici, insotit de The Balkan Session Band, si o expozitie documentara pe tema "Arhivele Unirii – 1 Decembrie 1918" vor fi organizate pe 3 decembrie, cu prilejul Zilei Nationale, de Institutul Cultural Roman la Istanbul.

Concertul si vernisajul expozitiei vor avea loc […]

Piesa de teatru "Ivanov", o productie a Dusseldorfer Schauspielhaus, in regia lui Amélie Niermeyer, va avea doua reprezentatii la acest sfirsit de saptamina la Teatrul Bulandra, in cadrul Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa (UTE).


Spectacolul este programat simbata, 29 noiembrie, de la ora 19.00, si duminica, 30 […]

In aceasta seara, la Galeria Posibila din Bucuresti va avea loc vernisajul expozitiei retrospective "Chestii tiparite".

Expozitia prezinta cu ajutorul materialelor tiparite  lucrari realizate de Dan Perjovschi in ultimele doua decenii. “Cartile de artist si ziarele sint teritoriul meu alternativ si sint spatiul meu […]