Daca vreti sa mergeti la spectacol, dar nu ati avut inca timp sa va procurati bilete, nu va ingrjorati: le puteti achizitiona chiar la intrare, la oricare dintre categoriile existente, adica la preturi cuprinse intre 55 si 250 de lei.

Accesul […]

Galeriile Saldanha - Atrium din Lisabona gazduiesc, pina la sfirsitul acestei luni, expozitia individuala a fotografului roman Bogdan Ater. Intitulata "Zapping", aceasta prezinta instantanee din mai multe cicluri de fotografie.

Bogdan Ater s-a nascut in anul 1980 si a absolvit Academia de Arte Frumoase din Bucuresti, sectia […]

Trupa Depeche Mode va fi invitata de catre Primaria Iasiului pentru a sustine un concert de Zilele Iasului, la jumatatea lunii octombrie 2008.

In urma cu aproximativ doua luni, Primaria Iasului a initiat un sondaj online, cu scopul de a afla ce artist international ar prefera sa vada iesenii in concert pe data de 11 octombrie, […]

Aflata pentru prima oara la New York, Ada Milea a concertat alaturi de violonistul Alexander Balanescu simbata, 5 iulie 2008, la Joe’s Pub, clubul avangardei muzicale newyorkeze. Organizat de Institutul Cultural Roman din New York si Joe’s Pub, concertul "The Island" a avut loc cu casa inchisa.

Simbata, 6 iulie, a avut loc Gala de decernare a premiilor Bucharest Film Festival (BFF) - editia a doua. Iata cistigatorii si motivatia juriului:

Juriul pentru scurt-metraje si documetare, format din Dorota Roszkowska, Sabina Pop si Marian Tutui, care a inlocuit-o in ultimul moment pe Tamara Trampe, a decis acordarea urmatoarelor […]

O colectie de poeme scurte inedite ale premiantului Nobel pentru literatura, Pablo Neruda, a fost descoperita recent în Chile de un colectionar, a scris duminica, 6 iulie, cotidianul din Chile, El Mercurio, relateaza AFP.

Intitulata "Albumul Isla Negra" colectia dateaza din 1969 si este dedicata Aliciei Urrutia, o nepoata […]

Yngwie Malmsteen va concerta in Romania pe data de 3 decembrie 2008 la Sala Palatului, anunta SolMusic Management.

Initial, spectacolul fusese planificat pentru data de 28 septembrie 2008, dar a fost aminat pentru luna decembrie.

Pana la […]

Artistul Nicolae Voiculet a primit o invitatie oficiala din partea Ministerului Afacerilor Externe pentru a sustine un concert ce va reprezenta cultural Romania in contextul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Celebrul artist roman va sustine in prima parte a lunii august un recital extraordinar de nai in sala de concerte a […]

Mel Galley, chitarist al trupei Whitesnake, a decedat pe 1 iulie, la virsta de 60 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la locuinta sa din Staffordshire, Marea Britanie.

Prietenii din industria muzicii i-au adus un omagiu artistului. "Cind eram doar un baiat, m-a luat de mina si m-a purtat prin primele capitole prin care […]

Biletele la concertul Jean Michel Jarre din 10 noiembrie, de la Sala Polivalenta, s-au pus in vinzare la preturi cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de pozitia in sala.

Biletele la concertul lui Jean Michel Jarre pot fi achizitionate la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, […]