In afara de proiectul lui Nae Caranfil, CNC a mai finantat in acest an sase proiecte la sectiunea lungmetraj fictiune: "Sint o baba comunista" (Media Pro Pictures), regia Stere Gulea, scenariul Lucian Dan Teodorovici – 1,6 milioane lei, "Ceva bun de la viata" (Media Pro Pictures), regia Dan Pita, scenariul […]
Proiectul de film "Alice in tara tovarasilor", ce va fi regizat de Nae Caranfil, a luat cel mai mare punctaj la prima sesiunea din 2007 a concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, in timp ce castigatorul de anul trecut, Sergiu Nicolaescu, a fost respins.

Proiectul lui Caranfil a obtinut cel mai mare punctaj […]

Festivalul de film "Anonimul" aduce in Delta Dunarii, intre 13 si 19 august, "filme pe banda rulanta", circa 90 de pelicule, ce vor fi proiectate la Sfantu Gheorghe toata ziua si toata noaptea, a declarat directorul festivalului, Miruna Berescu, intr-un interviu acordat NewsIn.

Festivalul International de Film Independent […]

Bucuresti, 1 august Intrarea la concertul legendarei trupe britanice Jethro Tull de la Sibiu va fi libera, iar iubitorii de muzica din Romania vor avea ocazia sa isi vada idolii fara sa plateasca bilet.

Intrarea va fi libera pentru ca toti fanii romani sa poata vedea spectacolul unic sustinut de cei de la Jethro Tull, in locatia […]

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) a hotarat schimbarea denumirii postului Radio3net, infiintat si condus de Florian Pittis, in Radio3net – Florian Pittis, a declarat pentru MEDIAFAX Maria Toghina, presedintele-director general al SRR. Potrivit Mariei Toghina, membrii CA au fost contactati […]

A 17-a editie a Festivalului National de Teatru (FNT) va avea loc intre 2 si 15 noiembrie. Selectioner si director artistic al evenimentului este criticul Marina Constantinescu.

Selectia FNT 2007:

Modulul Spectacole - Selectia oficiala:

» […]

Violonistul american de talie mondiala Joshua Bell va canta pe 20 septembrie la Festivalul International "George Enescu", alaturi de London Symphony Orchestra, in locul lui Maxim Vengerov, care are o luxatie la mana, dupa cum a declarat pentru NewsIn directorul Artexim, Mihai Constantinescu.

Bell, in varsta de 39 […]

Celebrul tenor italian Luciano Pavarotti, operat in iulie 2006 de cancer la pancreas si spitalizat la inceputul lunii august, a incetat din viata la varsta de 71 de ani, a anuntat joi dimineata agentia italiana ANSA, citata de AFP.

Potrivit Reuters, impresarul tenorului, Terri Robson, a trimis agentiei britanice de […]

Pe 6 septembrie, la Sala Mare a Palatului, Orchestre de Paris, sub bagheta lui Christoph Eschenbach, si violoncelistul Steven Isserlis, vor interpreta "Carnavalul roman" de Hector Berlioz, Simfonia concertanta pentru violoncel si orchestra in si bemol minor de George Enescu si suitele simfonice "Iberia" si "Marea" de Claude […]

Florian Pittis, intre pasiunea pentru teatru, muzica rock si echipa Rapid

Actor, regizor, interpret de muzica folk, realizator de emisiuni radio si fan al echipei Rapid, Florian Pittis a incetat din viata duminica, la varsta de 63 de ani, la Institutul Oncologic din Bucuresti.

Sursa: NewsIN

Pittis […]