Macar daca era ieftina haleala. Dar, iaca, muschiuletul de godac face 20 lei in supermarchet. Pentru cine este fraier sa-l cumpere. Or, eu, mare spirit practic, am simtit cum stau apele in domeniul porcicol. Din doua telefoane am aflat ca, daca iei un individ viu si-l tai, te ajunge 3 lei kilu’. Asa da! Iei un porc pe din doua cu cineva, dai 150 de lei partea ta si scoti un lighean de carne. Stiu, stiu, sint genial, asta e.
Am taiat nefericitul in spatele blocului. Sectoristul mi-a dat amenda pentru poluare fonica prin guitare. Ghinion. Am adus jumatatea mea de porc in casa si am depozitat-o in… fund, pentru ca frigiderul nu avea destul spatiu de congelare. Fuga la magazin si cumpara un congelator, ca doar nu era sa lasi sa se imputa cea mai buna afacere. Ati auzit de culori irepetabile? Sint alea pe care le nimeresti din prostie, amestecind varul ca sa boiesti camera. Cind am zgiriat peretele cu coltul congelatorului mi-a parut rau ca nu am pastrat un strop pentru retusuri. Asa ca am revaruit toata camera. Vernil, o culoare de altfel frumoasa, doar ca nu mergea cu covorul rosu. Noroc ca mai era deschis la covorarie.
Sotia mea a fost foarte fericita, ei ii plac mult surprizele. A insistat chiar sa schimbam si parchetul. Tocmai l-am adus, treaba va fi gata cam in a treia zi de Craciun. Dar carnea, dragii mei, am scos-o la super pret.