Fundatia Carturesti, in parteneriat cu Fundatia Soros Romania, lanseaza luni, 2 noiembrie, la Mansarda Carturesti, proiectul "Transfer. Urban. Antropologii".

Acesta cuprinde o serie de 12 dezbateri (cite una pe luna) pe teme de actualitate in mediul urban […]

Cu toate ca este mai sarac din punct de vedere financiar in acest an, Festivalul National de Teatru, produs de Uniunea Teatrala din Romania, isi pastreza statutul de cel mai important eveniment de gen din Romania, prin calitatea productiilor invitate, prin diversitatea sectiunilor sale si prin numarul partenerilor care i s-au aliat […]
Pe 17 martie 2010, la Sala Palatului, legenda "Michael" merge mai departe! Trupa-tribut no. 1 in lume - WHO'S BAD - a inclus in turul sau mondial si Bucurestiul! Special pentru fani, cele mai bune locuri in sala vor fi puse in vanzare incepind de vineri, 30 octombrie, si pina pe 5 noiembrie doar pe site-ul Eventim.

Preturile […]

La sfirsitul acestei saptamini, simbata, 31 octombrie, incepind cu ora19.00, Ateneul Roman va fi gazda unui recitalul caritabil sustinut de marele violonist elvetian Alexandre Dubach, ce va interpreta "Integrala Capriciilor pentru Vioara Solo" de Niccolo Paganini.

La Centrul National al Dansului – Bucuresti va avea loc pe 30 noiembrie, de la ora 18.00, lansarea unui proiect inedit: vernisajul "Cartii sudate" realizate de Dumitru Gorzo si Ilies Gorzo. Expozitia va putea fi vizitata pina pe 15 noiembrie.

"Cartea Sudata" (pisla sintetica, rasini, adezivi, pigmenti, suruburi / text taiat […]

Medicii au anuntat ca starea actorului, internat saptamina trecuta la Spitalul Floreasca, s-a agravat. Gheorghe Dinica sufera de o disfunctie multipa de organe si soc septic, fiind alimentat artificial.
In seara zilei de 30 octombrie, de la 20.00, la MNAC/ Palatul Parlamentului, bucurestenii cinefili au singura sansa de a vedea toate filmele din seria "Amintiri din Epoca de Aur" intr-o singura proiectie, in cadrul ShortsUP. Sapte legende urbane comice despre viata sub comunism in sapte filme de scurt si mediu metraj scrise si coregizate […]