Romanii din Anglia sunt invitati in perioada 30 iulie - 21 august la expozitia de sculptura semnata de Samantha Donnelly si Eugen Petri la Royal British Society of Sculptors din Londra, transmite Romanian Global News, care citeaza Societatea Romanca.

Extinderea lantului Cafepedia continua la Iasi cu deschiderea celei de-a sasea cafenele miercuri, 29 iulie. Organizatorii propun pentru inaugurare o seara de indie-jazz alaturi de Groovy Base Ban (Koszorus "Koszika" - voce, Cojic Szabolcs - chitara, Vilhelem Andras – bas si Szekely Voland - tobe).

Unul dintre cele mai premiate lung metraje de animatie ale ultimilor ani, WALL-E, soseste pe micile ecrane din Romania, in premiera si in exclusivitate la HBO. Astfel, duminica, 26 iulie, de la ora 20.00, telespectatorii Home Box Office vor putea sa urmareasca super-productia marca Disney-Pixar, rasplatita cu peste 40 de distinctii […]
A treia expozitie din seria Young Romanian Art, ce are loc in Noua Galerie a ICR Venetia, se va deschide vineri, 24 iulie, la ora 16.00. Expozitia colectiva se numeste "the city" si cuprinde lucrari de Tudor Bratu, Elena Ciobanu, Alexandru Ciubotariu, Tudor Prisacariu, Andy Sinboy.

Aproape toti locuim acum la oras. Autostrazile […]

A doua editie a Festivalului World Music Mamaia va delecta publicul cu un cocktail muzical rafinat, in care pasiunea ritmurilor de tango si salsa se imbina spectaculos cu forta si unicitatea Nordului. Trei prestigioase formatii din Europa si America de Sud vor evolua in premiera in Romania, intre 24 si 26 iulie, in aer liber, in Piateta […]
Cea de-a saptea editie a festivalului Stufstock, care ar fi trebuit sa aiba loc in august, la Vama Veche, ar putea fi anulata din cauza lipsei de fonduri, insa organizatorii spera sa realizeze evenimentul in septembrie, intr-o varianta care sa includa doar trupe romanesti.

Mircea Toma, organizatorul evenimentului, sustine […]

A VII-a editie a festivalului CokeLive Peninsula va avea loc intre 23 si 26 iulie, la Tirgu Mures, in locatia deja binecunoscuta, pe malul Muresului, linga Complexul Weekend. Va fi o experienta unica cu un program imbunatatit si o noua locatie pentru petrecerile in aer liber – Terasa Coca-Cola. Festivalul va gazdui mai multe staruri […]
Watumi Festival & Fringe (WFF), programat la Brasov intre 22 si 26 iulie, este un eveniment artistic care doreste sa reuneasca artisti din intreaga lume. Cinci zile de teatru, muzica, film, fotografie si arte urbane de la care nu trebuie sa lipsiti!

Watumi Festival & Fringe este primul festival care introduce notiunea […]

Pina pe 9 august ramine deschisa la Galeria de Arta Contemporana Futura din Praga expozitia Trecut ambiguu. Viitor imprevizibil, semnata de artista romanca Anca Benera.

Anca Benera, unul dintre numele importante de pe scena artistica actuala din Romania, isi prezinta la centrul de arta contemporana Futura cel mai […]