La inceputul lunii aprilie, de pe 1 pina pe 16, cluburile si cafenelele din Iasi se transforma in spatii de spectacol. CaféKultour imbina teatrul, cartea, muzica si filmul intr-un amestec savuros, numai bun de servit alaturi de o ceasca de ceai.

Cunoscut […]

Centrul National al Dansului - Bucuresti (CNDB) organizeaza la Cluj "Stagiunea de dans contemporan", cu sprijinul Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

Pornind de la faptul ca Bucurestiul a fost intotdeauna privilegiat in ceea ce priveste […]

Pe 30 martie, la Museo Cafe din Bucuresti va avea loc o noua editie a Cafenelei Fotografilor, un proiect initiat de Fotografa.ro, in parteneriat cu Funromtour.

Cafeneaua Fotografilor este un loc in care toti cei pasionati de fotografie, […]

Institutul Cervantes din Bucuresti si Eurocinema "Tinerimea Romana" continua seria proiectiilor lunare din cadrul programului "Portret de regizor/Retratos de directores" cu filmele lui Fernando Fernán Gómez, ce vor fi proiectate pe 28 martie.

Teatrul de Comedie din Bucuresti anunta pentru duminica, 29 martie, de la ora 19.00, premiera oficiala a spectacolului "Casa Zoikai" de Mihail Bulgakov, in regia lui Alexandru Tocilescu.

Din distributie fac parte Virginia Mirea, […]

Incepind cu 1 aprilie, in cadrul proiectului Noul cinematograf al regizorului roman – Studioul Horia Bernea, la Muzeul Taranului Roman (MTR), cinefilii sint invitati sa vizioneze filme selectate de realizatori romani de marca, documentare […]
Grupo Compay Segundo, o legenda a jazz-ului cubanez, concerteaza in premiera in Romania pe 21 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul incepe de la ora 20.30, iar accesul la spectacol este permis incepand cu ora 19.30.

Grupo Compay Segundo, grup al carui nume este un tribut adus geniului creatorului sau, reuneste […]

Trooper anunta o premiera pentru Romania, o opera rock despre Vlad Tepes, un album conceptual care va fi lansat probabil la inceputul anului viitor. Materialul nu se axeaza pe mitul contelui-vampir Dracula, ci pe viata si domniile lui Tepes.