Solistul formatiei Iris, Cristi Minculescu, diagnosticat cu polichistica hepato-renala, va suferi, cel mai probabil in luna martie, in Germania, interventia chirurgicala prin care ii va fi transplantat ficat de la sotia sa, a precizat, simbata, pentru NewsIn, medicul Dorin Sandesc.

Formatia britanica Placebo revine in Romania pentru a sustine un concert, pe 21 iunie, care se va desfasura in complexul Romexpo din Bucuresti.

Biletele pentru concert au preturi de 175 de lei (zona A – in fata scenei) si 100 de lei (zona B), putind fi cumparate online, de pe MyTicket.ro, dar si din reteaua Diverta, Magazinul […]

Peliculele "Please Say Something" (Irlanda) si "Jade" (Marea Britanie) sint cistigatoarele Festivalului de Film de la Berlin, la sectiunea de scurt metraje, fiind premiate cu Ursul de Aur, respectiv Ursul de Argint, au anuntat organizatorii evenimentului.

Violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Horia Mihail vor organiza, in perioada aprilie – mai, cea de-a doua editie a Turneului Stradivarius, evenimentul urmind sa fie promovat in regim de campanie de interes public pe posturile de televiziune si radio.

Turneul Stradivarius face parte din seria celor cinci turnee nationale […]

Festivalul de Film Romanesc de la Toronto "romanian cinemaNOW" va include in program pelicule precum "Boogie", regizat de Radu Muntean, "Pescuit Sportiv", de Adrian Sitaru, si "Elevator", in regia lui George Dorobantu, si se va desfasura in perioada 13-15 februarie, potrivit organizatorilor.

Festivalul, aflat la cea de-a […]

Bucurestiul nu a fost inclus printre orasele in care Madonna va continua, anul acesta, turneul "Sticky and Sweet", pe lista concertelor fiind incluse, in schimb, Sofia, Varsovia si capitala Estoniei, Tallin, potrivit site-ulului oficial al artistei.

Solistul formatiei Iris, Cristi Minculescu, aflat in Germania pentru investigatii medicale, sufera de o boala genetica numita polichistica hepato-renala, iar sotia artistului si-a dat acordul sa doneze o parte din ficat, in vederea unui transplant, a anuntat, joi, medicul Dorin Sandesc.

"Boala, care cauzeaza multe chisturi […]