Cea mai cunoscuta artista pop a ultimilor 20 de ani, Madonna, va concerta pentru prima oara in Romania in cadrul turneului sau mondial Sticky and Sweet, dupa ce a decis sa prelungeasca turneul finalizat, oficial, in decembrie 2008, informeaza BBC.

Madonna […]

Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National va primi, potrivit proiectului de buget pe 2009, aproximativ 0,19% din PIB, dupa ce anul trecut a beneficiat de 0,24%, au precizat, pentru NewsIn, surse din minister.

Joi, dupa sedinta de guvern dedicata proiectului de buget, premierul Emil Boc nu a anuntat sumele de […]

Premiera piesei "You should know that he drank like an old whale", in coregrafia si interpretarea Alexandrei Pirici, va avea loc vineri, 30 ianuarie, si simbata, 31 ianuarie, de la orele 19.30, in sala Ronda a CNDB.

Concept si interpretare: ALEXANDRA PIRICI
Costum: ANDREI DINU
Durata: […]

Expozitia artistului roman Mircea Cantor, "Nevoia de incertitudine", va fi itinerata la Camden Arts Centre din Londra, unde va putea fi vizitata intre 19 februarie si 19 aprilie, dupa ce a mai fost prezentata in alte doua centre din Marea Britanie.

Expozitia artistului Mircea Cantor la Camden Arts Centre este ultima din seria […]

Comisia Europeana a hotarit prelungirea valabilitatii criteriilor de evaluare a ajutoarelor de la stat pentru productiile cinematografice si operele audiovizuale din statele membre, pina la data de 31 decembrie 2012.

"Marele succes al celui mai bun film european din 2008, productia italiana «Gomora», ilustreaza forta cinematografiei […]

Simbata, 7 februarie, dupa concertul de la Sala Polivalenta, fanii Sepultura sint asteptati la Hard Rock Cafe Bucuresti pentru un after-party dat in cinstea formatiei braziliene.

Fani declarati ai brandului Hard Rock Cafe, membrii Sepultura […]

Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia va organiza un concurs pentru acordarea unei rezidente, iar cistigatorul va beneficia de prezentarea proiectului expozitional in timpul Bienalei de Arta si de o bursa lunara de 1.000 de euro.

Proiectul expozitional va fi amenajat in Noua Galerie a Institului […]

Scurtmetraje internationale de fictiune, documentare, animatie sau experimentale si un after-party cu muzica electronica urbana fac parte din oferta festivalul lunar Future Shorts, care va avea loc simbata la Teatrul National din Bucuresti, anunta organizatorii, Asociatia Oricum.

Printre productiile reunite sub numele "Filme […]

Concertul artistei Helene Segara care trebuia sa aiba loc in data de 16 februarie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti a fost anulat.

Intre organizator si managementul francez au aparut niste diferende care pot afecta intreaga desfasurare si calitate a show-ului. Din acest motiv, Zetia Organisatin a decis anularea spectacolului.

Spectatorii […]

Legendara formatie Phoenix va sustine un recital pe 29 ianuarie, de la ora 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Invitatul special al serii va fi Mony Bordeianu, solistul vocal al anilor '60 care a spart gheata comunista cu piese precum "Vremuri", "Canarul" sau "Vino sa ne ascundem sus in nori". […]