Concertul Live From Buena Vista - The Havana Lounge programat sa aiba loc la Timisoara, pe 5 februarie, a fost anulat din motive logistice, orchestra muzicienilor cubanezi urmind sa prezinte un spectacol la Bucuresti, pe 7 februarie, informeaza organizatorii, Emagic Entertainment.

Perioada foarte scurta dintre concertul pe […]

Salonul de poezie al ICR Stockholm ii va avea invitati marti, 13 ianuarie, pe Saviana Stanescu si Daniel Boyacioglu. Moderatorul acestei editii a Salonului de poezie va fi Madeleine Grive, redactor-sef al revistei literare 00-tal si director al Festivalului anual de Poezie al orasului Stockholm.

Daniel Boyacioglu […]

Poetul Adrian Paunescu, verificat de CNSAS in contextul candidaturii sale pentru un fotoliu de senator in alegerile din 30 noiembrie 2008, a primit de la Colegiul institutiei o adeverinta care atesta ca acesta nu a fost colaborator sau lucraror al Securitatii.

Documentul, publicat pe site-ul CNSAS, arata ca Paunescu a fost […]

Ianuarie la Opera

Opera Nationala Bucuresti (ONB) isi redeschide portile, programul lunii ianuarie cuprinzind titluri indragite de opera si balet, precum si o serie de reprezentatii cu invitati speciali.

Primul spectacol al anului 2009 va fi baletul "Lacul lebedelor" (Piotr Ilici Ceaikovski), programat joi, 8 ianuarie, de la ora 18.30. In pauza […]

Din ianuarie si pina in martie 2009, trei celebre trupe rock vor concerta la Bucuresti: Napalm Death, Sepultura si Soulfly.

Trupa rock Napalm Death concerteaza, pe 12 ianuarie, in clubul Becker Brau, pretul biletelor fiind de 60 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe […]

Pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Carturesti Cluj are loc lansarea volumului "Plimbarea" de Attila Bartis, aparut anul trecut la Editura Polirom.

Eu nu scriu la comanda. Daca incep sa scriu la o carte pentru succes sau pentru bani, imi pierd libertatea. Libertatea este sensul scrisului si al oricarei forme […]

Calendar cultural 2009

De la popularele carnavaluri din Venetia si Koln sau cursele cu tauri din Pamplona, pina la festivalul de jazz de la Montreux sau tirgurile de Craciun, Europa ofera destinatii interesante in fiecare luna a anului viitor, pe calendarul de cultura de divertisment.

Spectacolul "Decalogul dupa Hess" al teatrului maghiar Aradi Kamaraszinhaz (Teatrul de Camera Arad) a fost ales de catre portalul maghiar de stiri www.transindex.ro cel mai bun spectacol de expresie in limba maghiara al anului 2008.
Piesa Alinei Nelega a fost regizata de Tapaszto Erno, rolul principal revenindu-i actorului Harsanyi […]
Enciclopedia online Wikipedia a reusit sa stringa cele sase milioane de dolari necesare pentru a asigura functionarea site-ului pina la data de 30 iunie, la finalizarea anului fiscal in curs, informeaza AFP.

Fondatorul enciclopediei online, americanul Jimmy Wales, a declarat ca 125.000 de persoane au raspuns apelului de a […]

Pina pe 21 decembrie, va invitam la teatru neconventional.

ArtForumFest Iasi
Editia I, Teatru de club
17-21 decembrie 2008
Dublin Pub-Casa de Cultura a Studentilor

 

ora 18.00L-V:9-16

dupa […]