Nu sunt de felul meu excesiv de sentimental, dar marturisesc ca mi s-a umplut sufletul de caldura atunci cand, la un concert la Academia de Muzica de la Kronberg, o pereche vecina cu mine mi-a spus, auzind ca sunt ziarist roman, ca au fost mai mult decat impresionati ascultand cu cateva zile in urma o sonata pentru vioara a unui compozitor […]

Avem un nou guvern, suntem in perioada concediilor, am putea crede ca urmeaza o perioada plictisitoare. Ce sa mai asteptam de la politicieni? Doar nu vreti sa se apuce de autostrazi in miezul verii. E ultima lor grija. Guvernul abia s-a instalat, iar Dragnea e obosit si el dupa razboiul dus cu Grindeanu.

Nu mai suntem la fel de multi ca odinioara, dar am ramas, cred, destui. Ma gandesc la cei care am apucat destul de mult din perioada comunista ca sa ne for­mam niste obiceiuri domestice odinioara firesti, dar care azi pot parea bizare.

Cartea Un cal intra intr-un bar de David Grossman (traducere din limba ebraica de Gheorghe Mileti­nea­nu) a fost publicata de Editura Polirom in anul 2015.
– In sfarsit Paramount Pictures a anuntat public data premierei mult-asteptatului film Top Gun 2: 12 iunie 2019.
Nascuta pe 4 iulie 1927 la Subiaco, Italia, faimoasa actrita Gina Lollobrigida si-a serbat saptamana aceasta cea de a 90-a aniversare.
Intr-un codru de langa capitala Oslo, aceasta biblioteca primeste texte ale scriitorilor din intreaga lume, stran­gand laolalta un ansamblu de opere inedite ce vor fi publicate abia in 2114.
S-au implinit 50 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai mari albume din istoria muzicii – Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, al celor de la The Beatles.