Odata cu debutul celei de-a 53-a editii a Bienalei de Arta de la Venetia, in Noua Galerie a Institutului Roman de Cultura si Cercetare Umanistica va fi inaugurata vineri, 5 iunie, expozitia "Globuri de sticla (25 de case demolate)" a tinarului artist vizual Mircea Nicolae.

De pe 5 iunie si pina pe 25 iulie, la Muzeul Taranului Roman se desfasoara un "exporiment" de weekend: "Dantele si broderii", de vazut de simbata pina duminica, intre orele 10.00 si 18.00. La vernisajul din 5 iunie, ora 17.00, Andrei Chivu si Calin Torsan propun vizitatorilor o improvizatie muzicala intitulata "Sunete brodate".

A […]

Vineri, 5 iunie, la Pavilionul Romaniei din spatiul "Giardini di Castello" va avea loc vernisajul proiectului expozitional "Seductia intervalului", cu care tara noastra participa, in perioada 5 iunie - 22 noiembrie, la cea de-a 53-a editie a Bienalei Internationale de Arta de la Venetia.

Directorul artistic al acestei editii […]

Tokyo Acting Troupe Kaze din Japonia prezinta pe 3 iunie la Teatrul de Comedie din Bucuresti spectacolul in limba franceza "Imparatul si Cersetorul" de Bertholt Brecht.

Regia: Yoshinari Asano
Scenografia: […]

Aceasta este tema conferintei care va avea loc la Pavilion Unicredit pe 4 iunie, de la ora 19.00, in fapt o discutie artist-curator intre Kristoffer Ardena si Razvan Ion.

Kristoffer Ardena leaga practica sa artistica de contextul cultural filipinez. […]

La Centrul National al Dansului din Bucuresti (CNDB) va avea loc pe 3 iunie spectacolul "Iluzionistele", al Madalinei Dan. Reprezentatia de la Sala Ronda incepe la ora 20.00, iar un bilet costa 10 lei.

Cu: Maria Baroncea, Carmen Cotofana, Mihaela Dancs, Madalina Dan
Dramaturgie: Rui Catalao
Scenografie: […]