Din luna octombrie, la Centrul National al Dansului - Bucuresti vor incepe doua noi module de dans contemporan destinate incepatorilor - sustinute de coregraful Mihai Mihalcea si coregrafa Andreea Novac – si un modul pentru intermediari. Modulele vor contine o serie de 6 intilniri ce se vor desfasura in perioada octombrie - decembrie […]
Timp de o saptamina, intre 19 si 25 octombrie, doisprezece tineri artisti, studenti sau masteranzi ai Facultatii de Arte "George Enescu", vor privi Iasul "de sus", de pe terasa complexului Moldova Mall, in intervalele orare 10.00-14.00 si 16.00-20.00.

URBAN PLAIN AIR este un proiect interactiv propus de revista de arta contemporana […]

Centrul Cultural German din Iasi, in colaborare cu Centrul Cultural Francez organizeaza pe 19 octombrie, de la ora 18.00, in Sala "B.Fondane"(din cadrul Centrului Cultural Francez), lectura publica pe baza cartii L’Allemagne au temps du realism a autorului Jacques Le Rider.

In zilele de 17 si 27 octombrie, la teatrul Karov din Tel Aviv vor avea loc doua reprezentatii ale piesei "Hotel Europa", adaptare dupa piesa "Cuvintul progres rostit de mama suna teribil de fals" de Matei Visniec).

Piesa […]

Funk Rock Hotel, un eveniment ajuns deja la editia a VI-a, readuce pe scena clubului Silver Church pe 17 octombrie nume sonore precum Les Elephants Bizzares, AB4, Aria Urbana, The Moood si The Prostitutes (Cehia), invitati speciali ai Centrului Ceh din Bucuresti si ai Jiji Event.

Les Elephants Bizarres si-au […]

A V-a editie a festivalului Jazz and More incepe la Teatrul Gong din Sibiu vineri, 16 octombrie, la ora 15.00, cu un Masterclass pe tema improvizatiei libere prezentat chiar de The Fonda/Stevens Group. Urmeaza concerte de la ora 18.00 pina la 23.00, ora la care incepe afterparty-ul din Atrium Cafe. Simbata si duminica concertele incep […]
Institutul Cultural sustine participarea spectacolului "Cum doriti sau noaptea de la spartul tirgului", in regia lui Silviu Purcarete, productie a Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, la Festivalul Teatrelor Nationale de la Varsovia.

Cele doua reprezentatii ale Nationalului craiovean vor avea loc pe 16 si 17 octombrie […]

Peste 50 de colectionari din toata tara vin la Muzeul Taranului Roman (MTR) intre 16 si 18 octombrie cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite din gospodaria taraneasca.

Puteti admira si cumpara covoare, stergare, piese de costum popular, icoane […]