Concertul Royal Philharmonic Orchestra din cadrul Festivalului International "George Enescu", programat pe 11 septembrie, de la ora 19.30, in Sala Mare a Palatului din Bucuresti, a suferit noi modificari.

Dupa ce, zilele trecute, organizatorii […]

4 x 4, primul spectacol de teatru contemporan montat la Iasi intr-un spatiu neconventional de regizoarea Alexandra Badea (Franta), va avea premiera vineri, 18 septembrie, de la orele 19.00, la Baia Turceasca.

4 x 4 iese din conventionalitatea spectacolelor de teatru, dimensiunea acestuia fiind subsumata […]

In cadrul Festivalului si Concursului International "George Enescu" va avea loc si binecunoscuta serie de evenimente denumita Piata Festivalului.

Organizatorii (Fundatia "ART PRODUCTION", Fundatia Culturala "Remember Enescu", prin coordonatorul sau, prof. Mihaela Tomescu, si ARCUB – Centrul de proiecte culturale al Primariei […]

In septembrie, regizorul Catalin Mitulescu, cunoscut publicului din Romania pentru scurtmetrajul Trafic, pentru care a fost premiat cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes propune publicului Noului Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) de la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti patru lungmetraje romanesti premiate si cinci scurtmetraje […]
Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu si Teatrul National Tirgu-Mures anunta cu regret incetarea din viata pe 8 septembrie a actorului, regizorului si profesorului Radu Dobre Basarab.

A fost absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti (Facultatea de Hidroenergetica), al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica […]

Organizatorii Festivalului International "George Enescu" au anuntat schimbari de ultima ora in concertul sustinut de Royal Philharmonic Orchestra London pe 11 septembrie, la Sala Mare a Palatului din Bucuresti, in cadrul seriei "Mari orchestre ale lumii".

Astfel, pianista Martha Argerich va interpreta doar […]

Cele mai mindre straie romanesti isi vor gasi locul pe sforile de rufe intinse de Muzeul Taranului Roman la Festivalul Tamisei ce va avea loc la sfirsitul acestei saptamini (12-13 septembrie), la Londra.

Standul romanesc al sectiunii New European […]

Pe 10 septembrie, la galeria Pavilion Unicredit din Bucuresti se va deschide expozitia colectiva "Exploring the return of Repression", curata de Razvan Ion. Vernisajul va avea loc la ora 19.00, iar expozitia va ramine deschisa publicului pina pe 22 noiembrie.

La proiect participa Luke Fowler (GB), Jean Genet (FR), Hanif Kureishi […]