Au fost atrasi noi ascultatori pe segmentele 15-25 si 25-35 de ani. In acelasi timp, s-a constatat o usoara scadere a procentului ascultatorilor pe segmentul 60-75.
Pentru intinerirea publicului, redactorul-sef al postului Radio Iasi, Nicolae Tomescu, a propus formula de separare a emisiei AM/FM. Astfel, in vreme ce emisiunile obisnuite ale Radio Iasi pot fi ascultate in continuare pe 1053 Hhz, unde medii, pe 96.3 si 90.8, ascultatorilor li se ofera alternativa, care consta in primul rind intr-un alt format muzical, dar si in adoptarea sloganului „cit mai putine cuvinte”. „Pe fiecare plaja? de auditie se va gasi o grila de programe adecvata segmentelor-tinta, pornind de la nevoile si asteptarile publicului vizat, rezolvind astfel problema de a gasi un format care sa se adreseze, in aceeasi masura, categoriei 18-25 de ani, cit si categoriei 65-71 de ani”, declara Nicolae Tomescu.
La Radio Iasi FM se aud atit voci cunoscute de la Radio Iasi, cit si unele noi. Echipa actuala este urmatoarea: Madalina Tinteia, George Vanvu, Cristina Spinu, Gabriela Nechita, Andreea Maria Apricopoaie, Giani Ciocoiu, Nicolae Tomescu. De asemenea, a fost atras unul dintre „oamenii grei” ai FM-ului iesean: Florin Daminescu. Se alatura colaboratori si producatori independenti: Sorin Lupascu, precum si doi dintre senior editorii „Suplimentului de cultura”: Lucian Dan Teodorovici si Florin Lazarescu, care realizeaza in fiecare simbata si duminica, intre orele 10.00 si 14.00, emisiunea „Circul nostru special”.
„Suplimentul de cultura” se difuzeaza in continuare de la ora 21.10, in fiecare vineri – pe toate frecventele Radio Iasi. Realizatorii Anca Baraboi si George Onofrei dau intilnire publicului din Moldova si in zilele de weekend, in Prime Time, intre orele 06.00 si 10.00.
„Prime Time de Weekend” si „Circul nostru special” desfasoara pina pe 21 decembrie o campanie inedita, „Fii imparatul nostru!”: cine suna la Radio Iasi FM in timpul programelor si raspunde la tema editiei este automat inscris pe lista posibililor cistigatori ai litrilor de tuica si kilogramelor de caltabos puse la bataie pentru Craciun.